Φεστιβάλ Αθηνών: Τη Δευτέρα η Κατερίνα Ευαγγελάτου θα ενημερώσει διαδικτυακά για το φετινό πρόγραμμα

Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 15:00
UPD:15:00
A- A A+

Καθώς η πανδημία του κορωνοϊού και η συνακόλουθη καραντίνα επηρεάζει, μεταξύ άλλων, το σύνολο των πολιτιστικών δρώμενων στη χώρα μας κι ενώ επικρατεί αβεβαιότητα για όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού, η νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Κατερίνα Ευαγγελάτου, πρόκειται να απευθύνει το δικό της μήνυμα την προσεχή Δευτέρα και να προβεί σε μια πρώτη ενημέρωση σχετικά με το φετινό πρόγραμμα.  

Σε σχετική ανακοίνωση, οι υπεύθυνοι του Φεστιβάλ αναφέρουν πως, από σεβασμό σε όλη την ομάδα που εργάστηκε για το φετινό Φεστιβάλ και στους καλλιτέχνες που συμμετέχουν, το πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2020 θα ανακοινωθεί στην αρχική του σύλληψη, χωρίς, προς το παρόν, να δίνονται διευκρινίσεις για το πώς, και σε ποιο βαθμό, αυτό θα ανασχεδιαστεί.  

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Φεστιβάλ Αθηνών

«Η πανδημία που πλήττει την Ελλάδα, αλλά και όλον τον πλανήτη, μας έχει συγκλονίσει. Παρακολουθούμε στενά όλες τις εξελίξεις γύρω από το θέμα του COVID -19 κι ελπίζουμε ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε για τον ανασχεδιασμό του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, μετά τα πρωτοφανή δεδομένα που ανέκυψαν.   Εν μέσω, ωστόσο, αυτών των δύσκολων καιρών, το Φεστιβάλ αποφάσισε να ανακοινώσει διαδικτυακά το πρόγραμμά του για το καλοκαίρι του 2020, στην αρχική του σύλληψη, από σεβασμό σε όλη την ομάδα που εργάστηκε γι' αυτό και στους καλλιτέχνες που συμμετέχουν.  

Η νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια, Κατερίνα Ευαγγελάτου, τη Δευτέρα, 30 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι, θα απευθύνει ένα μήνυμα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του Φεστιβάλ, που κλείνει φέτος 65 χρόνια συνεχούς λειτουργίας.   Αντιλαμβανόμαστε την αβεβαιότητα των ημερών, θέλουμε όμως να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας για την πραγματοποίηση του φετινού προγράμματος, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες και με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Μένουμε σπίτι και εργαζόμαστε ευελπιστώντας πως θα μπορέσουμε να απολαύσουμε το πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να μας εμψυχώσει όλους, κοινό και καλλιτέχνες, μετά από αυτή την οδυνηρή δοκιμασία.   Δεδομένων των συνθηκών, η προπώληση δεν θα ξεκινήσει επί του παρόντος.  

Συντονιστείτε τη Δευτέρα 30 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στα social media του Φεστιβάλ, για να παρακολουθήσετε την ανακοίνωση του φετινού προγράμματος. Μπορείτε να μας ακολουθείτε για να παραμένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή