Κάλεσμα της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη Μυρτώ

Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 13:05
UPD:13:06
A- A A+

Για άλλη μια φορά η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στη Μυρτώ, καθώς τώρα συμβάλει στην προσπάθεια συγκέντρωσης πόρων ώστε να συνεχίσει τη θεραπεία της στο εξωτερικό.

Μέσω των Social Media της ΠΑΕ, η Ένωση απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να βοηθήσει, ο καθένας στο βαθμό που μπορεί, να συγκεντρωθεί ποσό, το οποίο σε πρώτη φάση ανέρχεται στις 20.000 ευρώ.

Η συγκέντρωση των χρημάτων γίνεται μέσω της πλατφόρμας GoGetFunding, χωρίς ενδιάμεσους, και το ποσό πιστώνεται άμεσα στο λογαριασμό της οικογένειας της κοπέλας η οποία δίνει μεγάλη και διαρκή μάχη από το 2012.

Η προτροπή της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η αγαπημένη μας Μυρτώ, το κορίτσι που εδώ και 7 χρόνια δίνει συνεχώς μάχες και τις κερδίζει, έχει ανάγκη από την έμπρακτη στήριξη όλων μας για να βρει στο εξωτερικό το κατάλληλο πρόγραμμα αποκατάστασης.

Τα Χριστούγεννα έρχονται και η μικρή ηρωίδα, που υπέφερε τόσο, χρειάζεται την έμπρακτη βοήθειά μας! Θέτουμε ως πρώτο στόχο το ποσό των 20.000 € προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία για την αποκατάστασή της.

Όλοι μαζί δίπλα στη Μυρτώ! Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε! Τα χρήματα θα μπουν απευθείας σε λογαριασμό της οικογένειας της Μυρτούς, χωρίς ενδιάμεσους, όταν συμπληρωθεί το ποσό στην πλατφόρμα GoGetFunding. Μπαίνουμε σε αυτό το link για τη μικρή αλλά πολύτιμη συνεισφορά μας».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις