Ακαδημία γονέων σε θέματα υγείας και συμπεριφοράς των εφήβων

Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 12:07
SHUTTERSTOCK
A- A A+

Για δεύτερη φορά θα λειτουργήσει στη Θεσσαλονίκη Ακαδημία Γονέων, με τίτλο «Από το Α έως το Ω. Μία Ακαδημία για Γονείς», υπό την αιγίδα της Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, της Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής και της Παιδιατρικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος. Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την ενημέρωση και στήριξη των γονέων σε θέματα συμπεριφοράς και υγείας σχετικά με την εφηβική ηλικία.

Το πρόγραμμα «Από το Α έως το Ω. Μία Ακαδημία για Γονείς» της Μονάδας Εφηβικής Υγείας της Β ́ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Νοσοκομείου Παίδων «Π.&Α. Κυριακού», θα υλοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, υπό την επιστημονική εποπτεία της Καθηγήτριας Ασημίνας Γαλλή-Τσινοπούλου, Συντονίστριας του Μεταπτυχιακού Μαθήματος «Εφηβική Ιατρική» και σε συνεργασία με τη Β ́ Παιδιατρική Κλινική του ΑΠΘ του Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ.

«Ιδιαιτερότητες στην παρακολούθηση των εφήβων», «Ασφάλεια στο διαδίκτυο», «Γυναικολογικά προβλήματα θέματα των έφηβων κοριτσιών», «Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα στην εφηβική ηλικία», «Εμβολιασμοί στην εφηβική ηλικία - αντιεμβολιαστικό κίνημα», «Προσέγγιση του εφήβου και της οικογένειας» είναι οι θεματικές που θα αναπτύξουν επιστήμονες με μεγάλη εμπειρία σε θέματα εφηβικής υγείας.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε οκτώ μηνιαίες συναντήσεις, ημέρα Τετάρτη και ώρες 18.00 με 20.00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμύνης 27).

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και δηλώνεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση akadimiagoneon@gmail.com

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή