Η Ελληνική Λύση για μήνυση κατά Ν. Κοτζιά και ΑΜΚΑ σε αλλοδαπούς

Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019 17:00
UPD:17:03
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Στη μήνυση του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά για εσχάτη προδοσία, η οποία έχει διαβιβαστεί και βρίσκεται στη Βουλή, αναφέρεται η Ελληνική Λύση.

Όπως σημειώνει, απαιτείται η έγκριση τριάντα βουλευτών, ώστε να προχωρήσει η σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει αδικήματα του πρώην ΥΠΕΞ και η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ειδικό δικαστήριο.

«Οι δέκα βουλευτές είναι από την Ελληνική Λύση! Καλούμε έμπρακτα όλους αυτούς που έλεγαν στα λόγια ότι είναι αντίθετοι στη συμφωνία των Πρεσπών, να το αποδείξουν και στην πράξη! Η Ελληνική Λύση είναι εδώ» τονίζει σε ανακοίνωσή της.

Σε άλλη ανακοίνωση, το νεοεκλεγέν κοινοβουλευτικό κόμμα επικροτεί την απόφαση του υπουργείου Εργασίας να άρει εγκύκλιο που διευκόλυνε τις διαδικασίες για την αποδοση ΑΜΚΑ σε υπηκόους ξένων χωρών, χαρακτηριζοντας «σωστό» το μέτρο.

Η Ελληνική Λύση, όμως, «λέει στην κυβέρνηση: Κόψτε τώρα και τα επιδόματα. Είναι ρατσιστικό κατά των Ελλήνων» υποστηρίζει.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή