Πλούσιο ηλεκτρικό πλάνο

SEAT: Έξι ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 20:53
UPD:20:55
A- A A+

Από την έντυπη έκδοση

Η SEAT παρουσίασε την ηλεκτρική της στρατηγική, η οποία, μέχρι τις αρχές του 2021, περιλαμβάνει έξι ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά μοντέλα. Η ηλεκτρική έκδοση του Mii και το el-Born θα είναι τα δύο πρώτα πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα της μάρκας, ενώ η νέα γενιά Leon και το Tarraco θα διαθέτουν plug-in υβριδική έκδοση.

Επιπλέον, το Cupra Leon και το Cupra Formentor θα διαθέτουν επίσης στην γκάμα τους μια υβριδική παραλλαγή plug-in. Ο πρόεδρος της SEAT, Luca de Meo, ανακοίνωσε στην ετήσια συνάντηση παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας ότι το Cupra Formentor, το νέο CUV που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο του Martorell.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας η SEAT θα αναπτύξει επίσης μια νέα πλατφόρμα οχημάτων σε συνεργασία με τη Volkswagen, μια μικρότερη έκδοση της Modular Electric Drivekit (MEB), πάνω στην οποία πολλά οχήματα μήκους περίπου τεσσάρων μέτρων από διαφορετικές μάρκες, μεταξύ των οποίων και η SEAT, θα κατασκευαστούν μελλοντικά.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή