Ν.Δ.: Δεν έχουμε καμία σχέση με τις αντισυγκεντρώσεις κατά την ομιλία Τσίπρα

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 16:20
UPD:17:42
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Το κόμμα που ανέβηκε στην εξουσία με ύβρεις, συκοφαντίες, αντισυγκεντρώσεις και υποθάλποντας τη βία κατά των πολιτικών του αντιπάλων, έχει το θράσος να διαμαρτύρεται» σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που την εμπλέκει σε αντισυγκεντρώσεις αύριο, κατά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.

Η αξιωματική αντιπολίτευση δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με τις αντισυγκεντρώσεις αυτές και πως αύριο θα βρίσκεται στο Συνέδριό της στην Αθήνα και μαζί της θα είναι και το ΕΛΚ.

«Ο κ. Τσίπρας ας κάνει ό,τι θέλει, όπου θέλει. Του ευχόμαστε αυτή τη φορά να έχει γύρω του περισσότερους ακροατές παρά αστυνομικούς» καταλήγει το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

Σε απάντησή του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε: «Σιγά μην έπαιρνε αποστάσεις η Ν.Δ. από τις αντισυγκεντρώσεις των ακραίων εθνικιστικών κύκλων. Θα ήταν σαν να ζητούσαμε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαγράψει όλη τη δίχρονη ιστορία του ως αρχηγός της Ν.Δ., όπου αδιαλείπτως, και με κάθε ευκαιρία, υποθάλπει την ακροδεξιά και επενδύει πολιτικά στον διχασμό. Και μετά ποιος τον ακούει τον αντιπρόεδρο Άδωνη Γεωργιάδη!».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή