Απάντηση Γ. Γκιόκα στις βολές του Δ. Τζανακόπουλου κατά του ΚΚΕ

Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 14:18
UPD:15:07
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ

«Ο κ. Τζανακόπουλος, αντί να επιδίδεται σε συκοφαντίες κατά του ΚΚΕ, θα ήταν καλύτερο να ακούει και να απαντά στην τεκμηριωμένη κριτική και τις θέσεις του» σχολίασε ο Γιάννης Γκιόκας, υπεύθυνος του γραφείου Τύπου και βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος, για την συνέντευξη του κυβερνητικού εκπροσώπου στην Realnews.

Στη συνέντευξή του ο κ. Τζανακόπουλος διατύπωσε επικρίσεις κατά του ΚΚΕ τονίζοντας πως «δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά η χρήση αγοραίας ρητορικής και φρασεολογίας απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στον πρωθυπουργό». «Είναι κηλίδα στην ιστορία του κομμουνιστικού κινήματος ο γ.γ. του ΚΚΕ να αντιπαρατίθεται με φράσεις και επιχειρήματα, τα οποία είναι σημαία των κάθε λογής ακροδεξιών» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Για τη δήθεν 'αγοραία ρητορική' του ΚΚΕ, που παραπέμπει σε ακροδεξιά, συστήνουμε στον κ. Τζανακόπουλο να μη σνομπάρει όσα λέει η μεγάλη πλειοψηφία του λαού για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό και τον ενημερώνουμε ότι, στην πρόσφατη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή, οι δύο που επιτέθηκαν στο ΚΚΕ και μάλιστα με ίδια επιχειρήματα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή» απάντησε ο κ. Γκιόκας.

«Σε κάθε περίπτωση, αν ο κ. Τσίπρας ενοχλείται με την κριτική του ΚΚΕ μπορεί να έρθει στη βουλή ο ίδιος να αντιπαρατεθεί κι όχι να βάζει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να απαντά εκ του ασφαλούς σε συνεντεύξεις» πρόσθεσε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του ΚΚΕ, ενώ σε ό,τι αφορά «τα δικαιώματα που υπερασπίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, εν αντιθέσει με το ΚΚΕ» σχολίασε: «Δεν μπαίνουμε καν στη διαδικασία να σχολιάσουμε... γελάνε και οι τάρανδοι του Αϊ Βασίλη. Καλές γιορτές και τα υπόλοιπα προσεχώς, όταν η κυβέρνηση φέρει τα μέτρα της αξιολόγησης μαζί και το ξήλωμα του δικαιώματος της απεργίας».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή