ΕΑΣΕ προς ΠτΔ: Πρόθεση συνεισφοράς για ενίσχυση της διοικητικής αρτιότητας του Δημοσίου

Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 13:11
UPD:13:13
ΕΑΣΕ

Την αγωνία τους για τη συνεχιζόμενη φυγή των νέων μορφωμένων Ελληνόπουλων στο εξωτερικό εξέφρασαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ), που έγιναν δεκτά από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο την Τρίτη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναφέρθηκαν στην ανάγκη στήριξης της ελληνικής επιχειρηματικότητας, τονίζοντας ότι αποτελεί όχημα για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας, και τοποθετήθηκαν για μια σειρά καίριων θεμάτων όπως είναι η υψηλή φορολόγηση, η οποία, όπως τόνισαν, λειτουργεί αποτρεπτικά για τις επενδύσεις. Επεσήμαναν επίσης σύσσωμοι τη διάθεση των μελών της ΕΑΣΕ να συνεισφέρουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους στην περαιτέρω ενίσχυση της διοικητικής αρτιότητας του δημόσιου τομέα.

Επίσης παρουσίασαν τις κύριες πρωτοβουλίες και δράσεις του οργανισμού για την οικονομία και τη διοίκηση και συζήτησαν δυνατότητες συνεργασίας για την ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών μάνατζμεντ που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στον Δημόσιο Τομέα προς ενίσχυση της αποτελεσματικότητάς του.

Ο κ. Παυλόπουλος επέδειξε ενδιαφέρον για τις ιδέες και προτάσεις τους σχετικά με τη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην κατεύθυνση του εκσυγχρονισμού των διοικητικών μεθόδων και πρακτικών, επισημαίνοντας τη σημασία της ευρύτητας σκέψης και  δράσης στην επιτυχία κάθε προσπάθειας.Σ

Σε δήλωσή του πρόεδρος του δ.σ. της ΕΑΣΕ Νικήτας Κωνσταντέλλος σημείωσε: 

«Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο για την εξαιρετικά παραγωγική συνάντηση που είχαμε, όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να τον ενημερώσουμε για το έργο και τις πρωτοβουλίες της ΕΑΣΕ και να εκθέσουμε τις απόψεις μας για καίριας σημασίας ζητήματα που αφορούν στην οικονομία και την ανάπτυξη.

Στόχος μας είναι να εργαστούμε μεθοδικά στην κατεύθυνσης της ενδυνάμωσης των ηγετικών ικανοτήτων των στελεχών στον Δημόσιο Τομέα, αξιοποιώντας τη διάθεση εθελοντισμού και προσφοράς καθώς και την τεράστια εμπειρία που διαθέτουν τα μέλη μας - ανώτατα στελέχη που βρίσκονται στο τιμόνι επιτυχημένων εταιρειών.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι ο ΠτΔ  συνεχάρη την ΕΑΣΕ για τις πρωτοβουλίες αυτές και προσέφερε την υποστήριξη και συμπαράστασή του σε δράσεις μας που στοχεύουν  στην κατεύθυνση αυτή. 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή