Ευ. Βενιζέλος: Μας βάζουν να ψηφίζουμε και να «ξεψηφίζουμε»

Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015 15:49
UPD:15:57
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο κ. Βενιζέλος πρότεινε να κρατηθεί εκκρεμής η ένσταση μέχρι το τέλος της συζήτησης επί της αρχής «γιατί πρέπει να το μελετήσει ο υπουργός Οικονομικών και να ρωτήσει και την τρόικα. Αυτό πρέπει να γίνει,  δυστυχώς, εδώ έχουμε φτάσει».

A- A A+

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.

Όπως είπε, με αφορμή ένσταση αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε το κόμμα, το νομοσχέδιο «ξεψηφίζει» διατάξεις που με ενθουσιασμό ψήφιζε η προηγούμενη Βουλή και η προηγούμενη κυβέρνηση.

Ο κ. Βενιζέλος πρότεινε να κρατηθεί εκκρεμής η ένσταση μέχρι το τέλος της συζήτησης επί της αρχής «γιατί πρέπει να το μελετήσει ο υπουργός Οικονομικών και να ρωτήσει και την τρόικα». «Αυτό πρέπει να γίνει, δυστυχώς, εδώ έχουμε φτάσει» σημείωσε.

«Μας βάζουν να ψηφίζουμε και να "ξεψηφίζουμε", αυτά που τους είπαμε ότι τα ψηφίζουμε αλλά δεν θα τα "ξεψηφίσουμε". Και τώρα να πάρουν τα ποδαράκια τους και να πάνε στην τρόικα, την οποία είχαν καταργήσει λεκτικώς πριν μερικούς μήνες» πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή