ΑΕΚ: Ένταση με τον δήμο Ν. Φιλαδέλφειας στη συνάντηση με Σκουρλέτη

Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015 14:52
UPD:16:04
INTIME SPORTS/VICHOS NIKOS

«Δεν ήταν μια εύκολη κουβέντα» επιβεβαίωσε την ένταση ο Πάνος Σκουρλέτης. «Αλλά το γεγονός πως βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι και οι δύο πλευρές είναι σημάδι πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο» πρόσθεσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

A- A A+

Υψηλοί τόνοι και ανάλογης έντασης διάλογοι κυριάρχησαν στη διάρκεια της συνάντησης της ΑΕΚ και του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνο Σκουρλέτη, για το γήπεδο της Ένωσης.

Το έναυσμα έδωσε η πρόταση του δημάρχου, Άρη Βασιλόπουλου, να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο της Ένωσης σε άλλο χώρο, προκρίνοντας ως παράδειγμα την έκταση στο ύψος της Renault.

«Στη Renault να κάνεις το δημαρχείο αν θέλεις» φέρεται ειπών ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης, μετά το τέλος της συνάντησης.

Ο επίλογος αυτού του ραντεβού ήταν πάντως σαφώς πιο ήρεμος, με την ΑΕΚ και το δήμο να συμφωνούν στη δημιουργία ομάδας εργασίας, που θα κινηθεί και θα εργαστεί στο θέμα της διαβούλευσης για την περιβαλλοντική μελέτη. 

«Δεν ήταν μια εύκολη κουβέντα» επιβεβαίωσε την ένταση ο Πάνος Σκουρλέτης. «Αλλά το γεγονός πως βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι και οι δύο πλευρές είναι σημάδι πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο» πρόσθεσε ο υπουργός.

ΕΡΤ

«Αποφασίστηκε να κάνουμε μια κοινή ομάδα εργασίας με τη συμμετοχή και του υπουργείου, στην οποία θα καλέσουμε και την Περιφέρεια, προκειμένου να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε. Και οι δύο πλευρές είναι πλέον πιο ώριμες και αυτό που θέλουμε είναι να γίνει ένα γήπεδο που θα τηρεί τις ισορροπίες ανάμεσα στις ανάγκες της ΑΕΚ και του κόσμου της και τις ανάγκες της πόλης» πρόσθεσε. 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις