Skip to main content

ΠΑΣ Γιάννινα: Βαρύ το κλίμα για Λίλα

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, μόνο που ο Άντι Λίλα ακόμη κι αν είναι γνώστης της αρχαίας αυτής ρήσης όχι μόνο δεν τη λαμβάνει υπόψη του αλλά παραμένει καθ΄ έξιν αμετανόητος για ενέργειές του που προκαλούν.

Ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε για ακόμη μία φορά να στρέψει το κοινό εναντίον του με τη γνωστή χειρονομία του, τον πανηγυρισμό με τα χέρια να σχηματίζουν έναν αετό που θεωρείται ότι συμβολίζει τη Μεγάλη Αλβανία, στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Οι συμπαίκτες του “καυτηρίασαν” τη συμπεριφορά του, ο προπονητής του Γιάννης Πετράκης του έκανε παρατηρήσεις και το θέμα παραπέμφθηκε πλέον στη διοίκηση για την τελική απόφαση, με το κλίμα πάντως να είναι βαρύ για τον Λίλα

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης, δεν φέρεται έτοιμος να συγχωρήσει τον παίκτη, που είχε απασχολήσει και πάλι με την εθνικιστική συμπεριφορά του πριν από μερικούς μήνες, παίρνοντας τότε μια δεύτερη ευκαιρία. 

Ο ίδιος, πάντως, όχι μόνο θεωρεί ότι δεν έγινε τίποτα μεμπτό αλλά δηλώνει ότι θα το ξανακάνει!! «Αυτοί νόμισαν ότι έκανα το σύμβολο της Μεγάλης Αλβανίας. Δεν με νοιάζει. Εγώ θα κάνω το ίδιο πράγμα παντού κάθε φορά που θα σκοράρω» είχε δηλώσει για το περιστατικό στο Φάληρο σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.