Skip to main content

Ολυμπιακός: Άφησε Μπουχαλάκη και Καμπιάσο εκτός ο Μπέντο

Νέες εκπλήξεις επεφύλασσε ο Πάουλο Μπέντο στον καταρτισμό της αποστολής του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή.

Παίκτες που θα μπορούσαν κάλλιστα να καλύψουν το κενό του Λούκα Μιλιβόγεβιτς έμειναν εκτός 18άδας, όπως οι Μουχαλάκης και Καμπιάσο, με τον πρώτο να ήταν πρόσφατα βασικός στο δεύτερο ματς του κυπέλλου με τον Άρη.

Δεν ήταν μόνο αυτές οι επιλογές του Πορτογάλου που προκάλεσαν πολλά ερωτηματικά στον κόσμο. Απέκλεισε και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, τον Τσόρι Ντομίνγκες που δεν τον υπολογίζει, τον Ντα Κόστα που επέστρεψε από το Κόπα Αφρικα, αλλά και τον Παρέδες, λόγω ενοχλήσεων στο πόδι του.

Για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Μποτία.

                        Φόρο τιμής στους νεκρούς της Θύρας 7

Όπως κάθε χρόνο έτσι και σήμερα ο Ολυμπιακός τίμησε με τον καθιερωμένο μηνμόσυνο τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7 στις 8 Φεβρουαρίου 1981.

Οι διοικήσεις όλων των τμημάτων του συλλόγου, αθλητές και φυσικά οι οπαδοί του Ολυμπιακού έδωσαν το παρόν στην τελετή και παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 36 χρόνια από εκείνη την αποφράδα ημέρα, εντούτοις η συγκίνηση στα πρόσωπα όλων ήταν μεγάλη.

Στεφάνια κατατέθηκαν στο μνημείο έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη από όλους του φορείς και ο κόσμος με συνθήματα έδειξε ότι δεν έχει ξεχάσει κανέναν από τους οπαδούς που πήγαν στο γήπεδο για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα, αλλά ποτέ δεν επέστρεψαν στα σπίτια τους.