Skip to main content

Ο ΟΦΗ «δάγκωσε» τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Ο ΟΦΗ πέρασε με νίκη από τη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας με 2-1 του Πανιωνίου στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα και βυθίζοντας τους ουραγούς «κυανέρυθρους» σε βαθμολογική απελπισία.

Η ομάδα του Ηρακλείου ξεκίνησε δυνατά και πήρε προβάδισμα στην πρώτη ευκαιρία της: στο 8ο λεπτό ο Τσιλιανίδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Φιγκεϊρέδο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, με το πέμπτο τέρμα του στη φετινή Λίγκα.

Οι «κυανέρυθροι» ισοφάρισαν στο 48΄, όταν ύστερα από ωραία ενέργεια του Μιλόγεβιτς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Σωτηρίου, με τον παίκτη των γηπεδούχων να σημειώνει το πρώτο γκολ του στο πρωτάθλημα..

Στο 56΄ όμως ο ΟΦΗ πήρε προβάδισμα εκ νέου με τον Τσιλιανίδη, ο οποίος στο 69΄ πήρε την μπάλα για να χτυπήσει το πέναλτι που έκανε ο Κόρμπος (χέρι), όμως η αλά Πανένκα εκτέλεσή του έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι του Κότνικ.

Στις καθυστερήσεις ο Πανιώνιος έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Τσιλούλης βγήκε τετ α τετ με τον Σωτηρίου, αντί να κάνει το σουτ προσπάθησε να δώσει στον Αραμπούλι, αλλά ο Μαρινάκης έδιωξε σωτήρια. 

Οι παίκτες και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων κατέθεσαν λουλούδια στην μνήμη της Ρενάτας, της γνωστής φίλης του Πανιωνίου που πριν από μερικές ημέρες έφυγε από τη ζωή.