Skip to main content

Ο Ντε Λαουρέντις επισημοποίησε το «αντίο» του Σπαλέτι

REUTERS/Ciro De Luca

Ο ιδιοκτήτης του ναπολιτάνικου συλλόγου αποκάλυψε πως ο Σπαλέτι ζήτησε να μείνει ένα χρόνο εκτός πάγκων και προσπαθεί να φέρει στην Καμπανία τον Λουίς Ενρίκ.

«Υπάρχουν προπονητές που θέλουν να κάνουν τους μάνατζερ και αυτοί που προπονούν. Ο Σπαλέτι είναι ένας σπουδαίος προπονητής, είναι κάποιος που προπονεί».

Κάπως έτσι ξεκίνησε χθες (28/5) το βράδυ ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, μιλώντας στη διάρκεια της εκπομπής Che Tempo Che Fa που μεταδίδεται στη Rai, αναφερόμενος στο μέλλον του προπονητή της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

Ο Ντε Λαουρέντις ουσιαστικά επισημοποίησε τον αποχαιρετισμό του προπονητή, ο οποίος από την επόμενη σεζόν δεν θα κάθεται πλέον στον πάγκο των «Παρτενοπέι».

«Ο Σπαλέτι είναι ελεύθερος. Ήρθε και μου είπε “έβαλα τα δυνατά μου, τελείωσε ένας κύκλος. Έχω συμβόλαιο αλλά θα προτιμούσα να έχω ένα χρόνο κενό”. Έχετε αντίρρηση; Μου έδωσε τόσα πολλά, τον ευχαριστώ».

Τώρα, ο ιδιοκτήτης των «Ατζούρι» θα επικεντρωθεί στο μέλλον. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Ντε Λαουρέντις δουλεύει στην υπόθεση του Λουίς Ενρίκε.

Μετά την πρώτη άμεση επαφή, στην οποία ο Αστουριανός τεχνικός άκουσε τον συνομιλητή του, τώρα ο πρόεδρος πρέπει να επικεντρωθεί στην καλύτερη στρατηγική για να φέρει τον Ισπανό στον ιταλικό νότο.