Skip to main content

Η Deutsche Bank ενδιαφέρεται να χρηματοδοτήσει τη Serie A

REUTERS/Ralph Orlowski

Μετά τις JP Morgan και Goldman Sachs η γερμανική τράπεζα εκδήλωσε επίσης ενδιαφέρον για το ιταλικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.

Η Deutsche Bank είναι μεταξύ των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που ενδιαφέρονται να χρηματοδοτήσουν τη Serie A, το κορυφαίο ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το πρακτορείο Reuters η γερμανική τράπεζα με έδρα τη Φρανκφούρτη θα προσχωρούσε έτσι στον ανταγωνισμό με ιδρύματα όπως η JP Morgan και η Goldman Sachs, τα ονόματα των οποίων συζητήθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Μιλώντας για το ενδιαφέρον των επενδυτών ο διευθύνων σύμβουλος της Serie A, Λουίτζι Ντε Σιέρβο, είπε ότι «δεν είναι καινούργιο, το ιταλικό ποδόσφαιρο στο παρελθόν είχε αυξημένο ενδιαφέρον μεταξύ των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Προς το παρόν έχουν φτάσει επτά δηλώσεις ενδιαφέροντος».

Πηγές ανακοίνωσαν ότι το ενδιαφέρον της Deutsche Bank βρίσκεται σε προκαταρκτικό στάδιο, σε σύγκριση με αυτό που εξέφρασαν οι δύο αμερικανικές επενδυτικές τράπεζες, οι οποίες έχουν ήδη γράψει στη Lega Serie A.

Οι 20 σύλλογοι του ιταλικού πρωταθλήματος αναμένεται να συναντηθούν στις 24 Φεβρουαρίου για να συζητήσουν τις προτάσεις των επίδοξων δανειστών αλλά κι εκείνες από διάφορα επενδυτικά κεφάλαια που έχουν επίσης προσεγγίσει τη Λίγκα για να τη βοηθήσουν να αναπτύξει τις δραστηριότητές της.

naftemporiki.gr