Skip to main content

Στάση… «Θεράμικα» για τη Ρεάλ Μαδρίτης

REUTERS/Pablo Morano

Κάκιστη η πρωταθλήτρια Ισπανίας ηττήθηκε στην έδρα της Βιγιαρεάλ (1-2) και παρέμεινε ισόβαθμη της Μπαρτσελόνα στην πρώτη θέση, με αγώνα περισσότερο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης χρέωσε το παθητικό της τη δεύτερη ήττα στο ισπανικό πρωτάθλημα την εφετινή περίοδο, απολύτως δίκαια.

Οι «Μπλάνκος» έπαιξαν κακό ποδόσφαιρο προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν τα παραδοσιακά δυνατά σημεία τους στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν τους αρκετό απέναντι σε μια εξαιρετική Βιγιαρεάλ, καλύτερη σχεδόν σε όλα από τον αντίπαλό της, με ξεκάθαρο και καλά εκτελεσμένο πλάνο.

Η νίκη του «κίτρινου υποβρυχίου» σημειώθηκε στο πλαίσιο της 16η αγωνιστικής, απέναντι σε μια Ρεάλ Μαδρίτης που παρατάχθηκε, για πρώτη φορά στον 21ο αιώνα, με ενδεκάδα χωρίς ούτε έναν Ισπανό παίκτη στη σύνθεσή της!

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ισοβαθμεί στους 38 πόντους με την Μπαρτσελόνα αλλά με παιχνίδι περισσότερο, κι ενώ οι «Μπλαουγκράνα» έχουν αύριο (8/1) δύσκολη αποστολή στη Μαδρίτη, απέναντι στην Ατλέτικο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 47ο λεπτό με τον Πίνο, η «Βασίλισσα» ισοφάρισε με πέναλτι του Μπενζεμά στο 59ο, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γεράρδ Μορένο, επίσης από την άσπρη βούλα, υπέγραψε τη νίκη για την ομάδα του Κίκε Σετιέν.