Skip to main content

Νίκη-οξυγόνο για τον Ιωνικό

Η ομάδα της Νίκαιας έκλεισε νικηφόρα τον πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα επικρατώντας της Καρδίτσας, που παρέμεινε ουραγός.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Νικηφόρα ολοκλήρωσε ο Ιωνικός Νίκαιας τον πρώτο γύρο της Basket League, καθώς επιβλήθηκε της Καρδίτσας με 78-71 και με ρεκόρ 3-8 απομακρύνθηκε από τη ζώνη υποβιβασμού, ενώ οι Θεσσαλοί είναι τελευταίοι με απολογισμό μόλις μία νίκη και 10 ήττες.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με νέους προπονητές, καθώς στον Ιωνικό έκανε ντεμπούτο ο Νίκος Λίβανος και στην Καρδίτσα ο Νίκος Παπανικολόπουλος.

Οι γηπεδούχοι, που προηγήθηκαν και με διαφορά 16 πόντων, είχαν κορυφαίο τον αειθαλή Μαυροκεφαλίδη με 23 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ σημαντική βοήθεια πρόσφεραν και οι Λέισι (19 πόντοι), Νούνιεζ (7 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα).

Για την Καρδίτσα, που πήγε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή μειώνοντας στον πόντο στο 36΄, ο Γκάμπροβσεκ είχε 15 πόντους και 5 ριμπάουντ, ο Πρίτζετ 14 πόντους και ο Αγραβάνης έκανε double-double με 10 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.