Skip to main content

Ελεύθερος από το Ντάλας ο Ντόρσεϊ

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έμεινε ελεύθερος από το Ντάλας και αν δεν βρει ομάδα στο NBA θα ξαναμπεί στο αεροπλάνο για την Ευρώπη.

Δεν μακροημέρευσε στο NBA ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, καθώς έμεινε ελεύθερος από τους Ντάλας Μάβερικς.

Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ, που έφυγε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό κυνηγώντας το όνειρο στην κορυφαία μπασκετική Λίγκα της Γης, συμμετείχε σε μόλις 3 παιχνίδια με τους Τεξανούς, έχοντας 3 πόντους και 0,7 ριμπάουντ σε 2:40 συμμετοχής μέσο όρο.

Ο Ντόρσεϊ «υποβιβάστηκε» στη G League και τη θυγατρική των Μάβερικς, τους Τέξας Λέτζεντς, με τους οποίος είχε μέσο όρο 24,4 πόντους σε 17 παιχνίδια.

Και τώρα; Η επιθυμία του Ολυμπιακού να τον ξαναντύσει στα «ερυθρόλευκα» υπάρχει, ενώ από το καλοκαίρι είχε δείξει πόσο τον υπολόγιζε περιμένοντάς τον ως το τέλος.

Λογικά ο 26χρονος γκαρντ θα περιμένει λίγες ημέρες για κάποια πρόταση από άλλη ομάδα του ΝΒΑ, πριν πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Στη Γηραιά Ήπειρο ωστόσο δεν υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός που αναμένει τον παίκτη, καθώς είναι τοπ επιπέδου και το μόνο βέβαιο είναι πως αν μπει στο αεροπλάνο για να περάσει τον Ατλαντικό, οι μνηστήρες θα είναι αρκετοί…