Skip to main content

Στις 6 Νοεμβρίου η πρώτη σέντρα στη Super League 2

Στις 6 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα στη Super League 2, ύστερα από τη σημερινή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λίγκας.

Η απόφαση ελήφθη «μετά τη γνωστοποίηση από την ΕΠΟ για τον προβιβασμό των τριών ομάδων από τη Γ΄ Εθνική και την ενημέρωση της Ε.Ε.Α. για τον έλεγχο φακέλων των νέων μελών», σύμφωνα με την ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής.

Ο Διαγόρας ζήτησε να μεταφερθεί στον Α΄ όμιλο, παίρνοντας τη θέση της Ξάνθης που αποχώρησε και το αίτημά του έγινε ομόφωνα δεκτό.

Στον ίδιο όμιλο θα ενταχθεί και ο Ηρακλής Λάρισας, που καλύπτει τη θέση του εκπροσώπου της Γ΄ Εθνικής και θα ακολουθήσει το πρόγραμμά του, όπως είχε καθοριστεί στην κλήρωση.

Στον Β΄ όμιλο, τη θέση του Διαγόρα παίρνει η Ηλιούπολη και εκείνη του Εργοτέλη (που αποχώρησε) ο ΠΑΟ Ρουφ. Ύστερα από αυτές τις ανακατατάξεις, η σύνθεση των δύο ομίλων της Super League 2 για την περίοδο 2022-23 διαμορφώνεται ως εξής:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΕΛ, Διαγόρας, Αλμωπός Αριδαίας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Βέροια, Ηρακλής Λάρισας, Θεσπρωτός, Μακεδονικός, Νίκη Βόλου, ΠΟΤ Ηρακλής, Παναθηναϊκός Β΄, Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ Β΄.

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: Καλλιθέα, Επισκοπή, ΑΕΚ Β΄, Αιγάλεω, Απόλλων Σμύρνης, Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ, Κηφισιά, Ολυμπιακός Β΄, ΟΦ Ιεράπετρας, Ηρόδοτος, Καλαμάτα, Παναχαϊκή, Προοδευτική, Χανιά.