Skip to main content

Χορήγηση υποτροφιών από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας σε συνεργασία με το Athens Tech College και το BCA College

Τέσσερις υποτροφίες για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές προσφέρει σε δικαιούχους υποψηφίους σπουδαστές η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας σε συνεργασία με το Athens Tech College και το BCA College.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, οι σπουδαστές θα επιλεγούν βάσει κοινωνικοοικονομικών και ακαδημαϊκών κριτηρίων.

Ειδικότερα, σε συνεργασία με το Athens Tech College, η Μητρόπολη προσφέρει:

  • μία υποτροφία για το 4ετές πρόγραμμα σπουδών, Βsc in Computer Science.
  • μία υποτροφία για μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, Μasters in Advanced Software Engineering ή Masters in Business, Innovation and Technology.

Σε συνεργασία με BCA College, η Μητρόπολη προσφέρει:

  • μία υποτροφία για 4ετές πρόγραμμα σπουδών, στο Business Management (Innovation and Entrepreneurship) ή Business Management (Digital Marketing) ή Accounting and Finance ή Shipping.
  • μία υποτροφία για μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, MBA ή Masters in Shipping ή Masters in Shipping (online).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως (π. Ηλίας Καρατζάς) στο τηλέφωνο 2102753800 (εσωτ. 103 και 104).