Στον ανακριτή οδηγήθηκαν οι τρεις Τούρκοι υπήκοοι, οι οποίοι συνελήφθησαν για τους πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη στις 3 Μαρτίου.
Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για:
- απόπειρα ανθρωποκτονίας,
- οπλοφορία,
- οπλοχρησία,
- κατοχή πυρομαχικών,
- παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα.
Η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή ενώπιον του οποίου θα οδηγηθούν οι κατηγορούμενοι για τις απολογίες τους.
Το χρονικό
Σύμφωνα με τα στοιχεία των διωκτικών αρχών, οι τρεις δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον διερχόμενου αυτοκινήτου έξω από σούπερ μάρκετ στη λεωφόρο Μαραθώνος και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Στο σημείο είχαν εντοπιστεί επτά κάλυκες ενώ το όχημα που είχε δεχθεί τις σφαίρες εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στον Διόνυσο.
Οι αρχές αναζητούν ένα ακόμη πρόσωπο για εμπλοκή στην υπόθεση.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












