Πυρκαγιά ξέσπασε σε βιομηχανική περιοχή στον Ασπροπύργο το μεσημέρι της Τρίτης. Υπήρξε άμεση, μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.
Η φωτιά έχει ξεσπάσει στη θέση Ήμερος Τόπος και στο σημείο επιχειρούν 38 πυροσβέστες με 13 οχήματα. Ρίψεις νερού πραγματοποιούν 2 ελικόπτερα, προκειμένου να τεθεί το ταχύτερο δυνατό υπό έλεγχο η φωτιά.
#Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην θέση Ήμερος Τόπος, στον Ασπρόπυργο Αττικής. Κινητοποιήθηκαν 38 #πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου της 1ης ΕΜΟΔΕ, 13 οχήματα και 2 Ε/Π. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 22, 2025
Αναγκαστική προσθαλάσσωση ελικοπτέρου
Μισθωμένο ελικόπτερο τύπου Erickson που συμμετείχε στην κατάσβεση πραγματοποίησε αναγκαστική προσθαλάσσωση ανοιχτά της Ελευσίνας, κατά τη διάρκεια υδροληψίας.
Και τα 3 μέλη του πληρώματος είναι σώα.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












