Skip to main content

Κραυγή αγωνίας κτηνοτρόφου στο Naftemporiki TV:  «Υγειονομική βόμβα 700 νεκρών ζώων στη μονάδα μας»

Naftemporiki TV

«Τα ζώα βρίσκονται σε πλήρη αποσύνθεση. Δεν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στη μονάδα ακόμη» δήλωσε η Ιωάννα Καρρά από τη Ζηλευτή Τρικάλων

Για τις ανυπολόγιστες ζημιές που υπέστησαν οι κτηνοτροφικές μονάδες και για την υγειονομική απειλή των νεκρών ζώων μίλησε στο κανάλι της «Ναυτεμπορικής» και στην εκπομπή Politics με τον Φίλιππο Φιλιππακόπουλο η Ιωάννα Καρρά, κτηνοτρόφος στη Ζηλευτή Τρικάλων.

«Είχαμε μία μονάδα με 750 αιγοπρόβατα. Καταφέραμε και σώσαμε τα 50. Τα υπόλοιπα 700 είναι νεκρά μέσα στον στάβλο από την προηγούμενη Πέμπτη» ανέφερε.

Όπως είπε, «τα ζώα βρίσκονται σε πλήρη αποσύνθεση. Δεν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στη μονάδα ακόμη, γιατί τα νερά δεν έχουν υποχωρήσει λόγω των σοβαρών, τραγικών λαθών της Περιφέρειας. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε ούτε να ξεκινήσουμε από το μηδέν.

«Τώρα απλά περιμένουμε τον στρατό»

Στη μονάδα μας υπάρχει μία υγειονομική “βόμβα” 700 νεκρών ζώων. Ακούστηκε ότι θα έρθει ειδικό κλιμάκιο του στρατού να τα παραλάβει, γιατί όλοι οι άλλοι απέτυχαν, είτε πρόκειται για τοπική αυτοδιοίκηση, είτε για την κεντρική πολιτική σκηνή» σημείωσε η κ. Παππά και πρόσθεσε: «Τώρα απλά περιμένουμε τον στρατό».