Skip to main content

Πειραιάς: «Τον πέταξαν στη θάλασσα σαν σκουπίδι… φώναζαν “όξω, όξω”» – Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας

Φωτ. αρχείου

Φρίκη και σοκ για τα γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατο του 36χρονου

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Καλύτερα να μην το έβλεπα ποτέ». Με τα λόγια αυτά περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας τα όσα τραγικά συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά. Ένας νέος άνθρωπος, 36 ετών, έχασε τη ζωή του, καθώς τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη πλοίου, ενώ αυτό βρισκόταν σε κίνηση.

Η φρίκη και το σοκ εκφράζονται με σκληρά λόγια από τον κ. Βασίλη, που ήταν μπροστά στο δραματικό περιστατικό και μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. «Τέτοια ξεφτίλα ανθρώπου δεν υπάρχει πουθενά. Αν ήταν κανένας σκύλος θα τον τραβούσαν επάνω και θα τον έσωζαν. Αυτόν τον έριξαν στη θάλασσα».

Φρίκη για τον θάνατο του 36χρονου στον Πειραιά: Όλες οι τελευταίες πληροφορίες και οι αντιδράσεις

«Ήταν τρεις, οι δύο ανακατεύτηκαν. Όξω, όξω φώναζαν με όλη τη δύναμή τους… Δεν φαντάζεσαι τι γινόταν εκεί πέρα. Λες και ήταν κανένα σκουπίδι, τον πέταξαν στη θάλασσα τσάμπα και βερεσέ, για μισό λεπτό οι αλήτες» πρόσθεσε.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο 36χρονος είχε κανονικά ακτοπλοϊκό εισιτήριο. Ο καπετάνιος και ακόμη 3 μέλη του πληρώματος οδηγούνται στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Ο 36χρονος Αντώνης Καρυώτης ήταν κάτοικος του Αγίου Νικολάου. Ζούσε σε εργατικές κατοικίες με τη μητέρα του και τα δύο του αδέρφια. Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος εκφράζει αποτροπιασμό και οδύνη για τον άδικο χαμό του.