Skip to main content

Διαδοχικά τροχαία στη Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα με 4 επιβατηγά στη Σίνδο – Ατύχημα με φορτηγό στην Εγνατία

INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία της συμπρωτεύουσας, ευτυχώς χωρίς νεκρούς

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Διαδοχικά τροχαία περιστατικά σημειώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (26/6) σε διαφορετικά σημεία του οδικού δικτύου της Θεσσαλονίκης, προκαλώντας σημαντικές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία, χωρίς όμως να υπάρξουν αναφορές για τραυματισμούς.

Το πρώτο συμβάν καταγράφηκε περίπου στις 16:00, στην περιοχή της Σίνδου, στο ρεύμα προς τον ΠΑΘΕ. Εκεί ενεπλάκησαν τέσσερα επιβατικά οχήματα σε τροχαία σύγκρουση, από την οποία προκλήθηκαν αποκλειστικά υλικές ζημιές.

Λίγο αργότερα, στην Εγνατία Οδό και συγκεκριμένα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καβάλα, μία νταλίκα δίπλωσε στο ύψος της εξόδου για τα Λαγυνά. Παρά την αναστάτωση που προκλήθηκε, το περιστατικό δεν είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό κάποιου ατόμου.

Το τρίτο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 17:00 στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς τα δυτικά, λίγο πριν από τον κόμβο της Νεάπολης. Εκεί συγκρούστηκαν τρία επιβατικά αυτοκίνητα, με τον απολογισμό να περιορίζεται επίσης σε υλικές ζημιές.

Αν και κανένα από τα τρία περιστατικά δεν είχε σοβαρές συνέπειες για τους εμπλεκόμενους, η κυκλοφορία επηρεάστηκε αισθητά, καθώς και στα τρία σημεία δημιουργήθηκαν μεγάλες ουρές οχημάτων και αυξημένη κίνηση, με τους οδηγούς να αντιμετωπίζουν σημαντικές καθυστερήσεις στις μετακινήσεις τους.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.