Skip to main content

Υπόθεση 12χρονης: Συνελήφθη και ο τέταρτος άνδρας που κατηγορείται για βιασμό

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ INTIME NEWS

Ο 43χρονος είναι ο τέταρτος που συλλαμβάνεται μετά τον 35χρονο, τον 55χρονο και τον 39χρονο, με βάση τα σχετικά εντάλματα που εξέδωσε η ανακρίτρια.

Ακόμη ένας άνδρας, αυτή τη φορά  43 ετών, συνελήφθη πριν από λίγο από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο 43χρονος είναι ο τέταρτος που συλλαμβάνεται μετά τον 35χρονο, τον 55χρονο και τον 39χρονο, με βάση τα σχετικά εντάλματα που εξέδωσε η ανακρίτρια.

Υπενθυμίζεται ότι τα τέσσερα εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν από την ανακρίτρια, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής σε βαθμό κακουργήματος.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος και ο 39χρονος έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι απέκτησαν επαφή με τη 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκαν μαζί της, ο 35χρονος τουλάχιστον τρεις φορές και ο 39χρονος μία φορά και προέβησαν σε γενετήσιες πράξεις με το κορίτσι έναντι αμοιβής.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε και ο 55χρονος που συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι. Στην κατοχή του και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (laptop), 2 υπολογιστές tablet, 3 φορητές μονάδες οπτικοακουστικού υλικού (USB), 1 σκληρός δίσκος, 1 κάρτα μνήμης και κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Πηγή: ΑΜΠΕ