Skip to main content

Υπόθεση 12χρονης: Συνελήφθη και ο τρίτος – Προθεσμία οι άλλοι δύο

(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Στη σύλληψη και τρίτου, εκ των τεσσάρων ανδρών για τους οποίους εκδόθηκε ένταλμα από την ανακρίτρια, σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, προχώρησε η αστυνομία. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για 55χρονο Έλληνα. Προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη έλαβαν ο 35χρονος κι ο 39χρονος, που συνελήφθησαν χθες

Στη σύλληψη και τρίτου, εκ των τεσσάρων ανδρών για τους οποίους εκδόθηκε ένταλμα από την ανακρίτρια, σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, προχώρησε η αστυνομία. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για 55χρονο Έλληνα.

Στο μεταξύ, προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη έλαβαν ο 35χρονος κι ο 39χρονος, που συνελήφθησαν χθες, σε εκτέλεση των ενταλμάτων.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑ.Σ, κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, κατηγορούνται ότι απέκτησαν επαφή με τη 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκαν μαζί της, ο 35χρονος τουλάχιστον τρεις φορές και ο 39χρονος μία φορά και προέβησαν σε γενετήσιες πράξεις με το κορίτσι έναντι αμοιβής.

Σε έρευνες που έγιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • στην οικία του 35χρονου: τρία laptop – tablet, δύο κινητά τηλέφωνα
  • στην οικία του 39χρονου: πιστόλι και 42 φυσίγγια, tablet, κινητό τηλέφωνο και κάρτα μνήμης.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο 39χρόνος είναι σεκιούριτι και συνελήφθη στην εργασία του στον Νέο Ηράκλειο. Είναι χωρισμένος και πατέρας ενός 9χρονου παιδιού. Κατείχε, όπως είπε νόμιμα, το όπλο και θα το παρέδιδε μετά τη λήξη της εργασίας του. Είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, όταν έγινε γνωστή η υπόθεση.

Ο 35χρονος συνελήφθη στον Κορυδαλλό, δηλώνει άνεργος και εισοδηματίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν στα 16 άτομα που είχαν εμφανιστεί αυτοβούλως στο Τμήμα Ανηλίκων.