Αθλητικά
Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015 18:12

Αναστασίου: Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός

Αιχμές κατά της Σούπερ Λίγκας, για τον τρόπο που διεξάγεται το πρωτάθλημα άφησε ο Γιάννης Αναστασίου, ενώ παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Αιχμές κατά της Σούπερ Λίγκας, για τον τρόπο που διεξάγεται το πρωτάθλημα άφησε ο Γιάννης Αναστασίου, ενώ παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Πολλά από αυτά που είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα συζητηθούν, ενώ ο ίδιος είπε πως εάν μιλήσει θα αποβληθεί δια παντός από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε πρώτα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Πρέπει να μιλήσω γι’ αυτό το ματς; Μια κακή απόφαση του διαιτητή ουσιαστικά… τελείωσε το παιχνίδι. Όταν έγινε το 2-0 απέναντι στον Ατρόμητο, σε μια δύσκολη έδρα, όταν δεχθήκαμε και την κόκκινη, τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Συνέχισε δε: «Δεχόμαστε την κριτική, τα λάθη μας, αλλά υπάρχουν πράγματα που δε μπορώ να τα πω, διότι εάν το κάνω ο αθλητικός δικαστής έχει μια… συμπάθεια προς το πρόσωπό μου σε κάθε τι που λέει και σίγουρα μπορεί να με αποβάλλει δια παντός απ’ το ελληνικό πρωτάθλημα. Για το λόγο αυτό δεν θα πω αυτά που έχω στο μυαλό μου».

Εν όψει της συνέχειας, ο Γιάννης Αναστασίου, έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κι όταν ρωτήθηκε εάν θεωρεί όλα έχουν τελειώσει, απάντησε: «Εσείς θεωρείται ότι δεν έχουν τελειώσει; Στην Ελλάδα ζούμε και μετά την αφαίρεση των βαθμών και την ήττα, μείναμε πίσω. Κάτι πάει λάθος με το ποδόσφαιρό μας. Ο καθένας θέλει να βλέπει την ομάδα του να κερδίζει τον τίτλο, αλλά το πιο σημαντικό είναι το προϊόν και το παιχνίδι. Θέλω να πιστεύω πως στα προηγούμενα πρωταθλήματα δεν ξέραμε ποιος θα το πάρει, ποιος θα βγει δεύτερος και τρίτος».

Για το αν υπάρχει πικρία στην ομάδα του, ήταν ξεκάθαρος: «Θα πρέπει να βρούμε κίνητρο για τα υπόλοιπα παιχνίδια. Είπα στα παιδιά πως καταλαβαίνω την απογοήτευση και τη στεναχώρια τους γι’ αυτήν την εξέλιξη. Θα σεβαστώ τις αποφάσεις τους, αλλά θα προσπαθήσω με όσους θα έχω να παλέψουμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».