Επίσκεψη σε Ιεροσόλυμα και Ραμάλα πραγματοποιεί το διήμερο Τετάρτη 4 και Πέμπτη 5 Ιουνίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων και την Παλαιστινιακή ηγεσία.
Το πρόγραμμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:
Την Τετάρτη 4/6 στις 18:30 (τοπική ώρα) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την Α.Θ.Μ. Πατριάρχη της Αγίας Πόλεως Ιερουσαλήμ και πάσης Παλαιστίνης κ.κ. Θεόφιλο τον Γ’, στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.
Την Πέμπτη 5/6, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα μεταβεί στη Ραμάλα όπου και θα πραγματοποιήσει τις ακόλουθες συναντήσεις:
Στις 09:00, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την Παλαιστίνια υπουργό Επικρατείας αρμόδια για Εξωτερικές Υποθέσεις και Θέματα Διασποράς, δρ Varsen Aghabekian Shahin.
Στις 10:00 θα συναντηθεί με τον Αντιπρόεδρο της Παλαιστίνης, Hussein al-Sheikh.
Στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Πρόεδρο του Παλαιστινιακού Εθνικού Συμβουλίου, Rawhi Fattouh.
Τον Σωκράτη Φάμελλο θα συνοδεύσουν η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ράνια Σβίγκου, η βουλευτής Δυτικού τομέα Β’ Αθηνών και τομεάρχης Εξωτερικών, Ρένα Δούρου και ο διπλωματικός σύμβουλος, Δημήτρης Παπαγεωργίου.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












