Skip to main content

Δ. Καλαματιανός στο Naftemporiki TV: «Να δώσουμε απαντήσεις στα αδιέξοδα που προκαλεί η Κυβέρνηση»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

Έχουμε χρέος να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του ελληνικού λαού για να δώσουμε λύσεις, να δώσουμε απαντήσεις στα μεγάλα αδιέξοδα που προκαλεί η Κυβερνητική πολιτική, δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ, Διονύσης Καλαματιανός, μιλώντας στο κανάλι της Ναυτεμπορικής και την εκπομπή «Rush Hour» με τη Νικόλ Λειβαδάρη, το μεσημέρι της Τρίτης.

Συγκεκριμένα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ σχολίασε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η αξιωματική αντιπολίτευση του τόπου», ενώ πρόσθεσε ότι «έχουμε χρέος να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του ελληνικού λαού για να δώσουμε λύσεις, να δώσουμε απαντήσεις στα μεγάλα αδιέξοδα που προκαλεί η Κυβερνητική πολιτική».

«Είναι δεδομένο ότι όλοι κρινόμαστε»

Ο κ. Καλαματιανός τόνισε πως «είναι δεδομένο ότι όλοι κρινόμαστε, και οι Βουλευτές και τα μέλη μας και τα συλλογικά μας όργανα αλλά και ο Πρόεδρός μας και να πω ότι δεν υπάρχουν κλειστά συμβόλαια στην πολιτική».

«Όλοι κρινόμαστε, όποτε υπάρχουν εκλογές, ο λαός μας κρίνει και εφόσον υπάρχει κάλπη σε πανελλήνιο επίπεδο κρινόμαστε όλοι και για αυτό».

Ο κ. Καλαματιανός απαντώντας σε ερώτηση της Νικόλ Λειβαδάρη για την πιθανότητα μετά τις Ευρωεκλογές να τεθεί θέμα ηγεσίας ανέφερε πως «εγώ δεν θέλω να πηγαίνω με μια σκέψη ηττοπάθειας, εγώ πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι τουλάχιστον δεύτερο κόμμα με ένα ισχυρό ποσοστό. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι ισχυρός. Κρινόμαστε και για το που παραλάβαμε ένα κόμμα και που βρίσκεται ένα κόμμα, όλα αυτά κρίνονται».

Τέλος, αναφερόμενος στην εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη, σχολίασε:

«Η Κυβερνητική πλειοψηφία αποδεικνύει συνεχώς ότι δεν θέλει την διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης, δεν θέλει την απόδοση ευθυνών σε όλους όσους ευθύνονται. Η Κυβερνητική πλειοψηφία αρνήθηκε να κλητεύσει κρίσιμους μάρτυρες όπως ο κ. Γενιδούνιας που ήταν Πρόεδρος των εργαζομένων οι οποίοι έστελναν εξώδικα και στον κ. Καραμανλή» και τόνισε πως «υπήρξε μια προσπάθεια συγκάλυψης από την πλευρά της Κυβέρνησης και έκλεισε χθες την εξεταστική χωρίς να έχει ολοκληρωθεί και η ανάκριση, δηλαδή χωρίς να έχει η εξεταστική επιτροπή τα στοιχεία της δικογραφίας που είναι κρίσιμα για να βγάλουμε και εμείς τα πορίσματά μας».