Skip to main content

Π. Ρήγας στο Naftemporiki TV για εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Σαμποτάζ για το κόμμα η στάση των διαγραφέντων

Ο Πάνος Ρήγας, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ, στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

«Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο με τα αποτελέσματα των εκλογών, είχαμε την αποχώρηση του κ. Τσίπρα, αντί να έχουμε το μέτωπο απέναντι στην Ν.Δ., όλο αυτό το διάστημα υπάρχει μια επίθεση από πολλούς συντρόφους μου που δεν συνάδει με το ήθος της Αριστεράς, οποιαδήποτε διαφωνία θα έπρεπε να λύνεται μέσα στα όργανα του κόμματος» δήλωσε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Πάνος Ρήγας, μιλώντας σήμερα, Τρίτη, το μεσημέρι στο κανάλι της Ναυτεμπορικής και την εκπομπή «Rush Hour» με τη Νικόλ Λειβαδάρη.

Ο κ. Ρήγας τόνισε πως «αυτή τη στιγμή αυτό που γίνεται είναι μια προσωπική επίθεση στον πρόεδρο του κόμματος, τον Στέφανο Κασσελάκη, και χωρίς να έχει επίδικο αλλαγές στην πολιτική κατεύθυνση του κόμματος. Έχουν ξεπεραστεί τα όρια αυτή την στιγμή, με λόγια που προσβάλουν και εμένα τον ίδιο, καθώς εγώ δεν θα ήμουν ποτέ σε ένα κόμμα διαπλεκόμενων».

«Το ερώτημα είναι, γιατί κάποιος εάν έχει αυτές τις απόψεις βρίσκεται σε αυτό το κόμμα; Δεν μπορεί να γίνεται φθορά στο κόμμα, δεν μπορεί να γίνεται αυτό καθημερινά στα μέση ενημέρωσης. Εμείς θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι για την κοινωνία, αυτό σημαίνει Αριστερά. Όλα αυτά είναι σαμποτάζ για το κόμμα».