Skip to main content

Ευ. Αποστολάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα λειτουργεί σαν κόμμα, ούτε τάσεις, ούτε φατρίες – Όποιος δεν θέλει, να κάτσει στην άκρη

«Όποιος είναι δίπλα σε αυτές τις θέσεις, όποιος θέλει να βοηθήσει, εδώ υπάρχει πεδίο να προχωρήσουμε»

Δικαιωμένος για την επιλογή του να στηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη στην κούρσα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας Ευάγγελος Αποστολάκης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Αποστολάκης ανέφερε ότι αρχίζει μια νέα ημέρα «με δουλειά, με προοπτική και με την πεποίθηση ότι θα καταφέρει πλέον το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ να αγκαλιαστεί από την κοινωνία ξανά».

Είπε επιπλέον ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται καθαρές θέσεις και καθαρές κινήσεις, ενώ σημείωσε ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια για χάσιμο χρόνου και αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα».

Όπως είπε, έπειτα από αντιπαραθέσεις, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν πικρίες. «Δεν είναι εύκολο να καταπιείς το γεγονός πως κάποιος σε 20 μέρες προεκλογικής καμπάνιας κατάφερε να πάρει το κόμμα στα χέρια του και με τέτοια διαφορά. Από εκεί και μετά όλοι συνειδητοποιούν την πραγματικότητα. Αν δεν το κάνουν υπάρχουν και άλλοι δρόμοι. Αλλά δεν είναι να φτάσουμε και να ξεκινήσουμε έτσι. Ο ίδιος είναι αποφασισμένος να γίνουν αυτά για τα οποία τον επέλεξε η κοινωνία. Εάν δεν γίνουν αυτά και εάν δεν κάνει τις κινήσεις που πρέπει, το εγχείρημα θα αποτύχει».

Ο κ. Αποστολάκης επεσήμανε ότι πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν στον ΣΥΡΙΖΑ. «Θα λειτουργεί σαν κόμμα. Ούτε τάσεις, ούτε φατρίες, ούτε επαναστάσεις, ούτε εσωτερική αντιπολίτευση. Όποιος είναι δίπλα σε αυτές τις θέσεις, όποιος θέλει να βοηθήσει, εδώ υπάρχει πεδίο να προχωρήσουμε. Όποιος δεν θέλει, ας κάτσει στην άκρη».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Η επόμενη ημέρα της εκλογής Κασσελάκη – Τα πρώτα μηνύματα 

Π. Σκουρλέτης για νίκη Κασσελάκη: Πολλά ερωτήματα και αρκετές αβεβαιότητες μπροστά μας

Στ. Τζουμάκας: Μεταβατικός αρχηγός ο Κασσελάκης- Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μείνει ενωμένος «με τίποτα»