Skip to main content

Π. Σκουρλέτης για νίκη Κασσελάκη: Πολλά ερωτήματα και αρκετές αβεβαιότητες μπροστά μας

ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

«Η ενότητα πάντα πρέπει να επιδιώκεται, αλλά πρέπει να έχει και πολιτικές προϋποθέσεις»

Στα ερωτήματα που ανοίγονται για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης την επομένη της νίκης του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε το στέλεχος του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης, κάνοντας λόγο για «αρκετές αβεβαιότητες».

«Το αποτέλεσμα ήταν το αναμένομενο με βάση τη δυναμική της πρώτης Κυριακής. Αυτή τη στιγμή έχουμε πολλά ερωτήματα μπροστά μας και αρκετές αβεβαιότητες. Σε κάθε περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει σε μία νέα περίοδο, άλλοι λένε σε μια νέα εποχή» σχολίασε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action24.

«Ποια θα είναι τα ταυτοτικά χαρακτηριστικά του ΣΥΡΙΖΑ; Είναι ερωτήματα που περισσότερο διαχυθήκαν στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα και λιγότερο απαντήθηκαν, ιδιαίτερα από τον πλειοψηφήσαντα κ. Κασσελάκη» παρατήρησε για να προσθέσει πως η συζήτηση που διεξήχθη «δεν ήταν ανάλογη η συζήτηση των απαιτήσεων που επιβάλλει η επόμενη μέρα μίας εκλογικής συντριβής».

«Άκουγα χθες ένα σύνθημα έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ‘Στέφανε άλλαξε τα όλα’. Όλα τι; Για ένα κόμμα της αριστεράς; Σημαίνει τελικά τη μετάλλαξή του; Να μην είναι πλέον αριστερό κόμμα;» διερωτήθηκε.

Σημείωσε τέλος πως «η ενότητα πάντα πρέπει να επιδιώκεται αλλά πρέπει να έχει πολιτικές προϋποθέσεις και πολιτική βάση».