Skip to main content

Τ. Θεοδωρικάκος στο Naftemporiki TV: Πιστεύω ότι η Ν.Δ. θα πάρει ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό

«Αν οι εκλογές της 21ης Μαΐου είχαν γίνει με ενισχυμένη αναλογική, η ΝΔ θα είχε βγάλει 172 βουλευτές. Θα υπήρχε μια ισχυρή αυτοδυναμία και θα προχωρούσαμε μπροστά» ανέφερε ο Τ. Θεοδωρικάκος στο Naftemporiki TV

Συνέντευξη στο κανάλι της Ναυτεμπορικής και στην εκπομπή Politics, παραχώρησε ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου σχολιάζοντας: «Αν οι εκλογές της 21ης Μαΐου είχαν γίνει με ενισχυμένη αναλογική, η ΝΔ θα είχε βγάλει 172 βουλευτές. Θα υπήρχε μια ισχυρή αυτοδυναμία και θα προχωρούσαμε μπροστά».

Στο ερώτημα, τι θα γίνει στην περίπτωση που δεν υπάρξει αυτοδυναμία στις δεύτερες κάλπες ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «δεν βλέπω πιθανό ένα τέτοιο σενάριο. Πιστεύω ότι η ΝΔ θα πάρει ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό που πήρε στις 21 Μαΐου. Ο κόσμος της ΝΔ θα ξαναπάει στην κάλπη και θα ψηφίσει και πάλι ΝΔ γιατί η απόφαση ήταν συνειδητή. Κρίσιμο θα είναι το ποσοστό που θα πάρουν τα κόμματα που θα μείνουν εκτός βουλής. Προσωπικά δεν είμαι σίγουρος για το πόσα κόμματα θα μπουν στη βουλή».

Τέλος, μιλώντας για την μουσουλμανική μειονότητα στην Ροδόπη ο βουλευτής της ΝΔ σχολίασε: «Οι δυο μουσουλμάνοι, υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει απλά να πουν ότι εκπροσωπούν την μουσουλμανική μειονότητα. Είναι τόσο απλό και αν γινόταν αυτό θα είχαν τελειώσει όλα. Για να μη γίνεται προφανώς κάτι άλλο συμβαίνει».