Skip to main content

ΠΑΣΟΚ για Αλ. Γεωργούλη: Η διαρροή του ονόματος της καταγγέλλουσας έγινε από τον ΣΥΡΙΖΑ

ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS

«Ο κ. Γεωργούλης όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να υποτιμήσουν το γεγονός ως μία δήθεν παρενόχληση, ενώ είναι μία καταγγελία για βαρύτατα ποινικά αδικήματα» δήλωσε ο Π. Δουδωνής

Βολές τόσο κατά του Αλέξη Γεωργούλη, όσο και κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Παναγιώτης Δουδωνής, με φόντο την καταγγελία σε βάρος του πρώτου, που οδήγησε τον ευρωβουλευτή εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Γεωργούλης όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να υποτιμήσουν το γεγονός ως μία δήθεν παρενόχληση, ενώ είναι μία καταγγελία για βαρύτατα ποινικά αδικήματα. Αυτοί είναι οι δήθεν υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» σχολίασε σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ενώ έκανε λόγο για μικροκομματική διαχείριση του θέματος εκ μέρους της Κουμουνδούρου. «Επέδειξαν ιδιαίτερα φιλέρευνο πνεύμα στο να αποκαλύψουν το όνομα του θύματος, αλλά 2,5 χρόνια δεν ήξεραν τίποτα, και τους ήρθε η επιφοίτηση όταν έφτασε το θέμα στο Ευρωκοινοβούλιο» σημείωσε.

Σχολιάζοντας την καταγγελία εναντίον του ευρωβουλευτή από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, επισήμανε ότι η ποινική προδικασία ιδίως σε χώρες όπως το Βέλγιο είναι μυστική και πως έχει γίνει έρευνα από τη βελγική δικαιοσύνη για να φτάσουν στο σημείο να ζητηθεί άρση της ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη. «Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι η διαρροή του ονόματος της καταγγέλλουσας έγινε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι η επιτομή του φαρισαϊσμού. Βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με την ανακοίνωση του κ. Γεωργούλη, η οποία είναι ένα μνημείο χυδαιότητας. Ο κ. Γεωργούλης ισχυρίζεται ότι πρόκειται για πολιτική δίωξη και ότι έγινε τώρα, ενώ ξέρει πολύ καλά ότι η καταγγελία έγινε πριν από 2,5-3 χρόνια και ότι απλώς οι βελγικές αρχές έκαναν την δουλειά τους, όλο αυτό το διάστημα. Άρα λέει ψέματα και προσπαθεί να ενοχοποιήσει το θύμα» είπε.

Σε ερώτηση για το κλίμα που διαμορφώνεται όσον αφορά τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο Γραμματέας του Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σημείωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι σε μία λογική αυτονομίας, προγραμματικής πολιτικήςμ ενώ Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ είναι στη λογική ποιος είναι χειρότερος από τον άλλον». «Εμείς μιλάμε θετικά και μιλάμε με το πρόγραμμά μας. Διέσπειραν μέχρι και fake news λέγοντας ότι θα πάμε με τον κ. Βαρουφάκη ενώ έχει ξεκαθαρίσει ο Πρόεδρος μας και άλλα στελέχη ότι αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Το μόνο που ενδιαφέρει τη Νέα Δημοκρατία είναι η αυτοδυναμία, είναι αυτοαναφορικοί» τόνισε.