Μετά τη σύλληψη του έκπτωτου Βρετανού πρίγκιπα Άντριου από την αστυνομία με την υποψία παραπτώματος κατά την άσκηση δημόσιου αξιώματος, συνδεόμενου με τις κατηγορίες που σχετίζονται με τον Τζέφρι Επστάιν, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σχολίασε δημόσια την υπόθεση.
«Νομίζω ότι είναι ντροπή. Νομίζω ότι είναι πολύ λυπηρό. Νομίζω ότι είναι πολύ κακό για τη βασιλική οικογένεια. Είναι πολύ, πολύ λυπηρό», δήλωσε ο Τραμπ στους δημοσιογράφους στο Air Force One.
Οι δηλώσεις του Τραμπ αντικατοπτρίζουν τη δημόσια συμπάθειά του προς τη βρετανική βασιλική οικογένεια σε προηγούμενες αντιπαραθέσεις που αφορούσαν τον Άντριου.
Για παράδειγμα, όταν ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ αφαίρεσε τους τίτλους του Άντριου πέρυσι, ο Τραμπ είχε δηλώσει ότι αισθάνθηκε «πολύ άσχημα» για την οικογένεια και χαρακτήρισε την κατάσταση «τρομερή» και «τραγική».
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












