Skip to main content

Ισραηλινός αξιωματούχος: Οι επιθέσεις στο Ιράν θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην επίτευξη συμφωνίας με την Χαμάς για την απελευθέρωση ομήρων

REUTERS/Amir Cohen

«Η υποστήριξη προς τη Χαμάς δεν θα είναι τόσο ισχυρή», αναφέρει ο αξιωματούχος

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το Ισραήλ πιστεύει ότι τα πλήγματά του εναντίον του Ιράν θα βοηθήσουν στις συνομιλίες με τη Χαμάς για την επίτευξη συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός, δήλωσε Ισραηλινός αξιωματούχος στους Times of Israel.

«Η υποστήριξη προς τη Χαμάς δεν θα είναι τόσο ισχυρή», αναφέρει ο αξιωματούχος. «Η Χαμάς θα νιώσει υποχρεωμένη να προχωρήσει σε μια συμφωνία».

Το Ισραήλ πρότεινε μια συμφωνία βάσει της οποίας η Χαμάς θα απελευθέρωνε 10 ζωντανούς ομήρους την πρώτη ημέρα μιας 60ήμερης κατάπαυσης του πυρός και δύο ακόμη ένα μήνα αργότερα, σύμφωνα με τον αξιωματούχο.

Με πληροφορίες από Times of Israel 

Διαβάστε ακόμη:

LIVE: Πλησιάζουμε στον θρίαμβο διαμηνύει ο Νετανιάχου, υπ’ ατμόν η Τεχεράνη

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.