Ο στρατός του Λιβάνου ανακοινώνει ότι η Χαμάς παρέδωσε έναν δεύτερο Παλαιστίνιο που συμμετείχε στην εκτόξευση ρουκετών στο Ισραήλ τον Μάρτιο, αφού μετέφερε τον πρώτο ύποπτο στον στρατό χθες, Κυριακή.
Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Λίβανος προειδοποίησε τη Χαμάς να μην ενεργήσει με τρόπο που θα έβλαπτε την εθνική ασφάλεια της χώρας και θα υπονόμευε τη σταθερότητά της και ο εκπρόσωπος της Χαμάς στον Λίβανο, Αχμάντ Αμντ αλ-Χαντί, κλήθηκε σε συνάντηση με τις υπηρεσίες ασφαλείας του Λιβάνου.
Σύμφωνα με λιβανικά μέσα ενημέρωσης, η συνάντηση χαρακτηρίστηκε ως επίπληξη και οι αναφορές αναφέρουν ότι ο Άμπντ αλ-Χαντίπροειδοποιήθηκε να μην επιτρέψει στη στρατιωτική πτέρυγα της Χαμάς να επιχειρήσει στον Λίβανο.
Με πληροφορίες από Times of Israel
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












