Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012 14:25

Αθήνα, 26 Απριλίου 2012

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 26 Απριλίου, σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας, εταιρική παρουσίαση της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. σε θεσμικούς επενδυτές και σε εκπροσώπους των χρηματιστηριακών εταιρειών.

 

Στην παρουσίαση, στην οποία εκτός του Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Νίκου Μπάρδη παρευρέθηκαν και ανώτερα στελέχη της Εταιρείας, παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα οικονομικά αποτελέσματα για το 2011, και αναλύθηκαν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο οι στόχοι, ο στρατηγικός σχεδιασμός, η βελτίωση της εταιρικής λειτουργίας και ο εκσυγχρονισμός της Εταιρείας που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα.  Επίσης, έγινε εκτενής αναφορά στις πρωτοβουλίες και ενέργειες εξωστρέφειας και ανάπτυξης, που έχει αναλάβει η Διοίκηση τόσο στον ελλαδικό όσο και στο διεθνή χώρο.  Ειδικότερα, για τα θέματα αυτά και όσον αναφορά την επέκταση της Εταιρείας εκτός περιοχής αρμοδιότητάς της, η οποία κατοχυρώνεται νομικά με το ν. 4053/2012, μέσω της αμιγώς θυγατρικής της ΕΥΔΑΠ Νήσων, ο Διευθύνων Σύμβουλος ανέπτυξε εκτενώς τη στρατηγική και τη μεθοδολογία συνεργασίας με τους ενδιαφερόμενους δήμους όπως και τα οφέλη που προκύπτουν για τις δύο πλευρές.

 

Ενημερώνεται το επενδυτικό κοινό ότι η παρουσίαση της Εταιρείας θα βρίσκεται αναρτημένη στον δικτυακό τόπο της Ε.ΥΔ.Α.Π. (www.eydap.gr) κάτω από την ενότητα Σχέσεις με Επενδυτές.


www.eydap.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΔΑΠ

Σχολιασμένα