ΕΒΕΘ: Επιδότηση συμμετοχής επιχειρήσεων-μελών στην 85η ΔΕΘ- Συνεχίζεται η συγκέντρωση συμμετοχών

Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2021 10:14
UPD:10:17
INTIME NEWS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Την επιδότηση της συμμετοχής των επιχειρήσεων-μελών του στην ΔΕΘ πραγματοποιεί και φέτος το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας τις προηγούμενες ιδιαίτερα επιτυχημένες συμμετοχές του στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η φετινή 85η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης διοργανώνεται στις 11-19 Σεπτεμβρίου 2021, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης και αποστέλλει ένα αισιόδοξο μήνυμα για την επανεκκίνηση της οικονομίας, έχοντας ως κεντρικό θεματικό άξονα το Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον της χώρας μας, με την ευκαιρία και της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Παράλληλα, με έμφαση στην επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την τεχνολογία και τον πολιτισμό, η 85η ΔΕΘ αναμένεται να προσελκύσει τη συμμετοχή αντιπροσωπευτικών επιχειρήσεων και φορέων από όλη την Ελλάδα.

Συγχρόνως με την εκθεσιακή διοργάνωση, θα υλοποιηθεί και το 2o Thessaloniki Helexpo Forum, η θεσμοθετημένη πλατφόρμα διαλόγου, η οποία θα φιλοξενήσει την πολιτική και επιχειρηματική ηγεσία, θίγοντας τα κρίσιμα θέματα, που έχουν αναδειχθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Για την ασφαλή διεξαγωγή της φετινής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η ΔΕΘ-ΗELEXPO, σε συνεννόηση με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, έχει συντάξει ειδικό υγειονομικό πρωτόκολλο, για εφαρμογή του κατά τη λειτουργίας της Έκθεσης.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΕΒΕΘ, που εμπράκτως στηρίζει την επιχειρηματική δραστηριότητα των μελών του και τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αποφάσισε και φέτος την ενοικίαση εκθεσιακού χώρου στο Περίπτερο 16, προκειμένου να στεγάσει επιχειρήσεις – μέλη του, προσφέροντας σημαντική επιδότηση για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις- μέλη μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις προϋποθέσεις και τους όρους συμμετοχής εδώ ή να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου & Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, στο τηλ. 2310-370132.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα