Skip to main content

Τα σωστά συνοδευτικά του γκρι καρό κοστουμιού

Αναρχικά επίσημο, αυθάδικα στυλιζαρισμένο, το κοστούμι της συγκεκριμένης δημοσίευσης υποστηρίζει αβίαστα οποιαδήποτε επίσημη έξοδο, σηκώνοντας ταυτόχρονα κεφάλι στον καθωσπρεπισμό.

Υπενθυμίζει, δε, με αυτόν τον τρόπο τα κοστούμια της δεκαετίας του 1950, τα οποία πήγαιναν τους κυρίους από την ιδιωτική λέσχη κατευθείαν στα beat parties.

Οι κανόνες φέτος άλλαξαν κι αυτό έχει γίνει πλέον ολοφάνερο. Όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust, ένα γκρι κοστούμι δεν είναι αυτό που ήταν και οι συνδυασμοί του έχουν γίνει πιο ιδιαίτεροι από ποτέ.

Αρχίζουμε με τη γραμμή που είναι, πλέον, στενή και ίσια. Οι στενοί ώμοι και το λίγο πιο κοντό ρεβέρ δίνουν μία νεανικότητα που ισορροπείται ιδανικά με το στενό πέτο του σακακιού.

Το αχνό καρό δίνει όσο πρέπει το στοιχείο της ανατροπής, χωρίς να ακυρώνει την ησυχία του γκρι.

Παίξτε δοκιμάζοντας να το συνδυάσετε με μία πουά γραβάτα. Ιδιαίτερη προσοχή φέτος δίνουμε και στους γιακάδες των πουκαμίσων που οφείλουν να είναι απόλυτα εναρμονισμένοι με τη γραβάτα.

Δείτε πόσο έξυπνα ανατρέπει τη φαινομενική σοβαρότητα του κοστουμιού η μεταλλική αγκράφα η οποία στολίζει τα loafers.

THE LOOK

Κοστούμι από μαλλί και μετάξι και βαμβακερό πουκάμισο όλα Brooks Brothers. Διαθέσιμα από τις Brooks Brothers Boutiques, Σταδίου 4 & Αμερικής City Link, Attica: Πανεπιστημίου 9, Golden Hall /Attica Golden Hall: Κηφισίας 37A Μαρούσι. 

Loafers Salvatore Ferragamo. Διαθέσιμα από τη Salvatore Ferragamo Boutique.

Πηγή: In Icons We Trust
Ακολουθήστε τη σελίδα @hdavlas στο Instagram και κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα