Skip to main content

Τι θα συμβεί στο Vibo Bistrot τον Μάρτιο

Δύο ξεχωριστά οινικά διήμερα με πρωταγωνιστές το Κτήμα Λυραράκης και το Κτήμα Δερέσκου, αλλά και γευστικές επιλογές για τη Σαρακοστή έχουν ήδη ξεκινήσει στα αγαπημένα wine bar restaurant της Γλυφάδας και του Πειραιά.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η άνοιξη έχει μπει δυναμικά στα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά, τα οποία ξετυλίγουν τα Vibo Wine Stories τους με κορυφαία ελληνικά οινοποιεία και πολλές επιλογές από νηστίσιμα πιάτα, που θα διατίθενται ήδη από την Καθαρά Δευτέρα έως και τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Vibo Wine Stories: Ανακαλύψτε τους θησαυρούς του ελληνικού αμπελώνα
Τα Vibo συνεχίζουν να φέρνουν σε επαφή τους οινόφιλους με ξεχωριστά ελληνικά οινοποιεία.

Κτήμα Λυραράκης: 12 & 13 Μαρτίου 2025
Το ιστορικό κρητικό οινοποιείο, γνωστό για την αφοσίωσή του στη διάσωση και ανάδειξη γηγενών ποικιλιών της Κρήτης, παρουσιάζει δύο κορυφαίες ετικέτες του: Διαβάστε περισσότερα.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.