Skip to main content

Πέντε προορισμοί που χρειάζονται την προσοχή μας

Απέναντι στον υπερτουρισμό, ο οποίος «πλήττει» δημοφιλείς προορισμούς που αναγκάζονται να λάβουν μέτρα για να διαχειριστούν τους τουρίστες τους, στέκεται και ο υποτουρισμός που αφορά μέρη με λιγότερους τουρίστες, μακριά από τα πλήθη. Όπως τα παρακάτω.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Βρυξέλλες, Βέλγιο
Η βέλγικη πρωτεύουσα σας υπόσχεται σχετική ηρεμία σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Τον παλμό της θα τον πιάσετε γύρω από την κεντρική πλατεία Grande Place, που αποτελεί και Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς, με το Δημαρχείο και τον «Οίκο του Βασιλιά». Διαβάστε περισσότερα.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.