Ξεκίνησε δυναμικά πατώντας πάνω στη φιλοσοφία και το όραμα της βιωσιμότητας, που πλέον είναι πιο αναγκαία από ποτέ, ωστόσο συνεχίζει να εξελίσσεται με νέες ιδέες και γαστρονομικές περιπέτειες. Μιλάμε φυσικά για το Soil του Τάσου Μαντή, το οποίο άνοιξε τον Νοέμβριο του 2021 και αποτελεί σίγουρα μια από τις πιο ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες της πόλης. Έχοντας το δικό του μποστάνι στο Αλεποχώρι, συνθέτει μια πολύ ξεχωριστή και μελετημένη farm-to-table προσέγγιση που του χάρισε εκτός από αστέρι Michelin και Green Star, ως ένα από τα εστιατόρια που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των βιώσιμων πρακτικών.