Skip to main content

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι ένας εργολάβος σκοτώθηκε σε «δυστύχημα» στη Γάζα

REUTERS/Dawoud Abu Alkas/File Photo

Ο έκτος Ισραηλινός που χάνει τη ζωή του στο παλαιστινιακό έδαφος από τότε που επιτεύχθηκε εκεχειρία με τη Χαμάς τον Οκτώβριο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι ένας εργολάβος σκοτώθηκε σε ένα «επιχειρησιακό ατύχημα» στη Γάζα, αποτελώντας τον έκτο Ισραηλινό που χάνει τη ζωή του στο παλαιστινιακό έδαφος από τότε που επιτεύχθηκε εκεχειρία με τη Χαμάς τον Οκτώβριο.

«Νωρίτερα σήμερα, κατά τη διάρκεια δραστηριότητας των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεωνκαι των δυνάμεων ασφαλείας στη Λωρίδα της Γάζας, ένας εργαζόμενος σε εταιρεία αναδόχου, η οποία εκτελούσε έργα μηχανικού εκ μέρους του Υπουργείου Άμυνας, σκοτώθηκε ως αποτέλεσμα επιχειρησιακού ατυχήματος», ανέφερε ο στρατός σε ανακοίνωσή του.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.