Skip to main content

Delta Restaurant και Line Athens προτείνουν ένα σχεδόν ερωτικό και «καταπράσινο» pairing φαγητού-κοκτέιλ

Δεν θα μπορούσε να συμβεί τίποτα λιγότερο με τη συνεργασία του Delta Restaurant και του Line Athens από την απόλυτη fine dining και drinking εμπειρία, η οποία παραμένει προσηλωμένη στις αρχές της βιωσιμότητας και του zero food waste, δίνοντας έξτρα πόντους στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας.

Θα έλεγε κανείς ότι εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, ανάμεσα σε δύο γαστρονομικά spot της Αθήνας που μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία από διαφορετικό μετερίζι κι επιτέλους το ένα βρήκε το άλλο, ένωσαν τις φιλοσοφίες τους και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς (σίγουρα) καλύτερα. Κάπως έτσι κυλά από τον Οκτώβριο η νέα συνεργασία μεταξύ του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin κι ένα Green Star βιωσιμότητας εστιατορίου Delta στο ΚΠΙΣΝ με το «αναρχικό» Line Athens των Πετραλώνων, το 12ο μπαρ στα 50 καλύτερα παγκοσμίως, το οποίο φημίζεται για τα ανορθόδοξα κρασιά του από μήλα και ρόδια και την «πράσινη» zero waste φιλοσοφία του σε κοκτέιλ, ψωμιά, πιάτα και ό,τι βγαίνει από την κουζίνα και την μπάρα του. Από αυτή τη σύμπραξη, που μοιάζει σχεδόν ερωτική, έχει προκύψει ένα μενού 12 πιάτων που συνδυάζεται με 6 κοκτέιλ, τα οποία είναι «φτιαγμένα το ένα για το άλλο» σε τέτοιο βαθμό, που μοιάζει να σκαλίζει τη σφαίρα της φαντασίας.

Διαβάστε περισσότερα