Εκτός, όμως, από το να το αλείφουμε στο ψωμί μας ή να το συνδυάζουμε με φρούτα, μπορούμε αν το βάλουμε στο ντρέσινγκ μας. Δείτε πώς!
Υλικά
¼ του φλιτζανιού κρεμώδες φιστικοβούτυρο
2 κ.σ. ξίδι ρυζιού
2 κ.σ. φρέσκο χυμό ενός lime
3 κ.σ. από κάποιο φυτικό έλαιο
1 κ.σ. σάλτσα σόγιας με χαμηλό νάτριο και χωρίς γλουτένη αν χρειάζεται
3 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. ζάχαρη
2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
1 μικρό κομμάτι φρέσκο τζίντζερ καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
1 κ.γ. αλάτι
¼ κ.γ. ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά ή νιφάδες κόκκινη πιπεριάς
2 κ.σ. φρέσκα φύλλα κόλιανδρου