Skip to main content

Ζ. Τρικαλινός (Trikalinos Αυγοτάραχο) στο NaftemporikiTV: ξεπερνάμε τα 2 εκατ. τζίρο

Το ελληνικό αυγοτάραχο κατακλύζει τις αγορές της Γαλλίας, της Ταϊβάν και της Ιαπωνίας.

Στο NaftemporikiTV και την εκπομπή In Business 9-11 με τη Μαρία Σμιλίδου και τον Παύλο Πανταζόπουλο εμφανίστηκε ο Ζαφείρης Τρικαλινός, Πρόεδρος της “Trikalinos Αυγοτάραχο” και μίλησε για το πως το ελληνικό αυγοτάραχο- το ελληνικό χαβιάρι- από πεσκέσι κατά τους βυζαντινούς χρόνους κατάφερε να ταξιδέψει στις αγορές της Γαλλίας, Ταιβάν και Ιαπωνίας.

«Αγαπάμε αυτό που κάνουμε τίποτα δεν είναι τυχαίο, θέλει πολλή δουλειά» σχολίασε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι «η απλότητα του προϊόντος αποτελεί και την πολυτέλειά του».

Αυτή τη στιγμή η εταιρεία «έχει 20 μόνιμους υπαλλήλους και αν και ξεκινήσαμε αρνητικά με ένα δανεισμό 2,5 εκατομμυρίων για να φτιάξω τον εξοπλισμό μου πέφτοντας σε όλη την κρίση, αυτή τη στιγμή ξεπερνάμε τα 2εκατομμυρία τζίρο με αποπληρωμένο το δανεισμό και το 40% είναι εξαγωγικό σε 42 χώρες».

Κλείνοντας μίλησε για τους επόμενους στόχους της εταιρείας αναφέροντας ότι «τώρα δουλεύουμε τις αγορές του Καναδά και του Ισραήλ, ενώ κάποια στιγμή έχουμε στόχο να δουλέψουμε την αγορά της Γερμανίας. Επίσης, έχουμε έτοιμο ένα νέο πρωτοποριακό προϊόν, δεν υπάρχει άλλο στον κόσμο που θα το παρουσιάσουμε τον Οκτώβριο».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Χατζηθεοδοσίου (ΕΕΑ) στο NaftemporikiTV: Μία στις δύο επιχειρήσεις έχει μηδενικά ρευστά διαθέσιμα