Skip to main content

Η Λίβερπουλ στέλνει στα… αστέρια την Άστον Βίλα

Η ομάδα του Κλοπ νίκησε την Τότεναμ και οι «Χωριάτες» διατήρησαν τον «αέρα» των επτά βαθμών από τους «Πετεινούς»

Η Λίβερπουλ νίκησε με 4-2 την Τότεναμ στο «Άνφιλντ» για την 36η αγωνιστική της Premier League κι έχοντας ήδη εξασφαλίσει από πριν έξοδο στο νέο Champions League έδωσαν την ίδια ευκαιρία και στην Άστον Βίλα, καθώς οι «Χωριάτες» εδραιώθηκαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Παρά την ήττα από την Μπράιτον νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League διατηρεί προβάδισμα επτά βαθμών έναντι της Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου, που έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Η Άστον Βίλα έχει 67 βαθμούς ενώ οι «Πετεινοί» μπορούν να φτάσουν μάξιμουμ τους 69, οπότε με μια νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια του το συγκρότημα του Ουνάι Έμερι θα διασφαλίσει το εισιτήριο για το νέο Champions League.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση την πρώτη ώρα της αναμέτρησης, διάστημα στο οποίο προηγήθηκε με 4-0. Στη συνέχεια οι «Κόκκινοι» ανέκοψαν τον ρυθμό τους δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να αμβλύνουν τις εντυπώσεις με τα δύο γκολ που σημείωσαν.

Αποτελέσματα και σκόρερ:

  • Μπράιτον-Άστον Βίλα 1-0 (87΄ Ζοάο Πέδρο)
  • Τσέλσι-Γουέστ Χαμ 5-0 (15΄ Πάλμερ, 30΄ Γκάλαχερ, 36΄ Μαντουέκε, 48΄, 80΄ Τζάκσον)
  • Λίβερπουλ-Τότεναμ 4-2 (16΄ Σαλάχ, 45΄ Ρόμπερτσον, 50΄ Χάκπο, 59΄ Έλιοτ – 72΄ Ριτσάρλισον, 77΄ Σον)