Skip to main content

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Τερίμ, αναλαμβάνει υπηρεσιακός ο Κόντης

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/INTIME

Ο Τούρκος προπονητής αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του «τριφυλλιού» και την θέση του μέχρι το τέλος της σεζόν θα πάρει ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Βόλου και άμεσος συνεργάτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός όδευε ολοταχώς προς τα βράχια της τέταρτης θέσης και της απώλειας του Κυπέλλου και η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να λύσει την συνεργασία με τον Φατίχ Τερίμ, ο οποίος ανέλαβε τον Δεκέμβριο του 2023 αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει το «τριφύλλι» στη κατάκτηση του τίτλου, παρουσιάζοντας και προβληματική εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

To… διαζύγιο αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας και την θέση του Τερίμ μέχρι το τέλος της σεζόν αναμένεται να πάρει ο Χρήστος Κόντης.

Για «άμεσο διαζύγιο» Παναθηναϊκού-Τερίμ μιλά Τούρκος δημοσιογράφος

Ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει άριστα την ομάδα, καθώς ήταν στο πλευρό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατά την θητεία του στον πάγκο του Παναθηναϊκού ενώ μέχρι πρότινος ήταν ο προπονητής του Βόλου, πετυχαίνοντας τον δύσκολο στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Με αυτή την κίνηση το «τριφύλλι» προσδοκά να ολοκληρώσει την σεζόν με νίκες επί του Ολυμπιακού και του Άρη, που θα φέρουν την τρίτη θέση και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.